עבודת המחקר של קבוצת קורטק ואוניברסיטת אדלייד על טכנולוגיית CSpace נבחרה להצגה בכנס SPIE Photonics West
עבודת המחקר של קבוצת קורטק ואוניברסיטת אדלייד על טכנולוגיית CSpace נבחרה להצגה בכנס SPIE Photonics West
המצגת תפרט את התגליות המחקריות המבטיחות האחרונות בטכנולוגיית תצוגת התלת-ממד CSpace של Coretec
אן ארבור, מישיגן, 21 בנובמבר 2023, (GLOBE NEWSWIRE):
קבוצת קורטק The Coretec Group (OTCQB: CRTG), מפתחת של חומרים פעילים באנודת סיליקון עבור סוללות ליתיום-יון וציקלוהקססילן (CHS) עבור כלי רכב חשמליים, קלינטק ויישומי טכנולוגיה חדשניים, הודיעה היום כי המחקר שלה בשיתוף עם אוניברסיטת אדלייד על טכנולוגיית התצוגה הנפחית CSpace 3D שלה נבחר להצגה בכנס SPIE Photonics West 2024. המצגת תתקיים בסן פרנסיסקו, קליפורניה, ב-30 בינואר 2024 בשעה 16:40 PST, והיא תפרט את ההתפתחויות האחרונות במחקר CSpace. המצגת תינתן על ידי ד"ר יונלה ווי מאדלייד.
המצגת מבוססת על טכנולוגיית CSpace של Coretec המשתמשת בשני לייזרים אינפרא אדום בלתי נראים כדי ליצור פיקסלים נראים בתמונה תלת-ממדית בזכוכית בתוך תא הדמיה. המחקר העריך שלושה סוגים של סוגי זכוכית חלופיים בעלי אנרגיה נמוכה של פונון בעלי איכות אופטית גבוהה ופוטנציאל לייצור המוני. זכוכית טלוריט נמצאה כמועמדת המבטיחה ביותר, בשל יעילות הפלואורסצנטיות הגבוהה שלה לתצוגה ושדרוג גודל תא ההדמיה. הטכנולוגיה יכולה לשמש במגוון רחב של יישומים, כולל הדמיה רפואית, עיצוב רכב וחלל, ויזואליזציה במזג אוויר, ניטור הגנה, ועוד רבים אחרים.
"העבודה שלנו עם קבוצת Coretec הייתה מועילה מאוד והניבה תוצאות מעודדות", אמר ד"ר וויי, חוקר פוסט-דוקטורט במכון לפוטוניקה וחישה מתקדמת באוניברסיטת אדלייד (IPAS). "אני מצפה להתחבר ולהציג את התוצאות המרגשות שלנו לאנשי מקצוע אחרים בתעשייה".
"אנחנו מעודדים מהתוצאות של אוניברסיטת אדלייד, ונרגשים לחלוק אותן עם מובילים בתעשיית הפוטוניקה", אמר מאט קפרס, מנכ"ל קבוצת Coretec. "בעוד מאמצי החברה שלנו ממשיכים להתמקד ב-Endurion , אנו להוטים לחפש אבני דרך חדשות בפיתוח טכנולוגיית CSpace שלנו, ושואפים בסופו של דבר לממש את הערך לבעלי המניות של מוצר מיוחד זה".
אודות קבוצת קורטק
The Coretec Group, Inc – קבוצת קורטק היא מפתחת סיליקון מהונדס מאן ארבור, מישיגן, ומשתמשת במומחיות שלה כדי לפתח אנודות סיליקון עבור סוללות ליתיום-יון שייטענו מהר יותר ויחזיקו מעמד זמן רב יותר. תוכנית זו נקראת Endurion. לסיליקון יש את היכולת התיאורטית להחזיק עד פי 10 מכמות יוני הליתיום בהשוואה לגרפיט מסורתי. באמצעות גישת ננו-החלקיקים הקניינית שלה, Endurion טוענת סיליקון לתוך אנודת הסוללה. גידול צנוע בסיליקון ישנה את כללי המשחק ויחולל מהפכה בשוק הרכב החשמלי, כמו גם ביישומי אחסון אנרגיה אחרים.
בנוסף, Coretec מנצלת את הסיליקון המהונדס שלה גם כדי לפתח סל מוצרים ממוקדי אנרגיה, כולל תאורת מצב מוצק (LED), מוליכים למחצה, תצוגות נפח תלת ממדיות ומעגלים אלקטרוניים להדפסה. בנוסף, החברה משתמשת בסיליקון המהונדס שלה כדי לפתח פורטפוליו של מוצרים אחרים הממוקדים באנרגיה, כולל תאורת מצב מוצק (LED), מוליכים למחצה ואלקטרוניקה להדפסה. Coretec ממשיכה לפתח את CSpace, טכנולוגיית התצוגה הנפחית התלת-ממדית שלה עם מגוון רחב של יישומים, כולל הדמיה רפואית, רכב ואחרים.
למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.thecoretecgroup.com.
עקבו אחרי קבוצת קורטק ב:
טוויטר: @CoretecGroupInc
לינקדאין: www.linkedin.com/company/24789881
יוטיוב: www.youtube.com/channel/UC1IA9C6PoPd1G4M7B9QiZPQ/featured
למידע נוסף:
Corporate Contact:
The Coretec Group, Inc.
Lindsay McCarthy
[email protected]
+1 (866) 916-0833
Media Contact:
Spencer Herrmann
FischTank PR
[email protected]
+1 (518) 669-6818
*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire
עוד מאמרים שיכולים לעניין אותך..
מאת: 123haimnoy
123haimnoy פרסם באתר כ - 1267 מאמרים.