דלתות פנים אטומות למים
לא אחת מתקינים בבתים ובמוסדות, על פי דרישות חברות הביטוח והנחיות סוקר, גלאי הצפה. תפקידו הוא לגלות האם יש הצפה קרובה בבית או במוסד, ולדווח על כך על מנת שבעל הבית או אב הבית של המוסד יוכלו למנוע את הצפוי. בבתים כאלו, הדאגה הכי טובה שאתם יכולים לעשות הלכה למעשה נגד הצפה היא להתקין דלתות פנים אטומות למים. דלתות פנים אלו ימנעו את הסקנדלים שמתרחשים בדלתות שחשופות לנזקי הצפה, וישמרו על עצמן קבועות וברות-שימוש למשך שנים גם אם הן עברו עשרות מקרי הצפה.
הצפה בדלת שאינה דלת נגד מים משמעותה נזקים חמורים לפתיחת הדלת
דלת כזו יכולה להתעבות (להיות עבה יותר בממד העובי שלה), להיות נמוכה עד כדי חיכוך עם הקרקע וחוסר יכולת להזיז אותה, להתעקם עד כדי חוסר יכולת להיסגר על המפתן המלבני, ועוד. כאשר הבית או המוסד אותו אתם מנהלים חשוף להצפות בהגדרה, ויש בו גלאי הצפה, אי אפשר להתקין איזו דלת שרוצים. חשוב שאלו יהיו דלתות פנים אטומות למים, שזהו הייעוד שלהן.
מה עושים במידה והדלת נפגעה ואינה מתפקדת?
בראש ובראשונה חשוב להזמין דלתות פנים אטומות למים. לאחר ההזמנה, חשוב לדאוג למנעולן אשר יעקור את הדלת שנפגעה מההצפה ויצאה מכלל פעולה. לחילופין, ניתן להמתין לטכנאי הדלתות שבלאו הכי תהיו זכאים לשירותיו, אשר יהיה אמון גם על עקירת הדלתות הסוררות, והתקנת דלתות פנים אטומות למים במקומן.
מה יש בדלתות פנים אטומות למים שאין בדלתות אחרות?
מתכות לא מחלידות כמו נירוסטה ואלומיניום, שכבה עזה של פולימר להגנה במידה ומדובר בדלת עץ, מגני צבע שונים כמו למינציה, וכל שכבת מגן אחרת שתפקידה הוא למנוע נזקי מים. כמובן שמדובר בדלתות מאד חזקות שהוכחו כדלתות עמידות מים באמצעות מבחנים שנערכו להן. בקרב משווקי הדלתות יש מחלקה מיוחדת בה מאוחסנות דלתות פנים אטומות למים, ולכן אם יש לכם סביבה שחשופה להצפות, טוב תעשו אם תגשו למחלקה זו ותבקשו מהדייל שיסייע לכם לבחור דלת המתאימה למפתן עליו אתם מבקשים להגן.
למידע נוסף על דלתות פנים אטומות למים, פנו למומחים בחנות דלתות פנדור קרית גת שיסייעו לכם לבחור בדגם המתאים!