לשנות או לבטל את
כללי: max, מועדון ביחד בשבילך ו/או בית העסק רשאים לשנות או לבטל את ההטבות בכל עת וללא הודעה מוקדמת. הכרטיס מיועד לחברי מועדון ביחד בשבילך ולבני משפחתם – בני זוג וילדים בלבד. המוצרים והשירותים באחריות בית העסק בלבד. אין כפל מבצעים והנחות. ההטבות יינתנו רק למשלמים באמצעות כרטיס האשראי של מועדון "ביחד בשבילך". הנפקת הכרטיס כפופה לאישורה של max ומותנית בהחזקת כרטיס אשראי ישראל תקף מכל סוג שהוא. הטבת 10% הנחה באתר ביחד בשבילך: ההטבה אינה תקפה לרכישת כרטיסים בתחומים הבאים: בתי מלון, מנויי כושר וצרכנות. בני משפחה לא יהיו זכאים להנחות קבועות באתר ביחד בשבילך ולהטבת 10% הנחה נוספת באתר. ההטבה לחברי הסתדרות בלבד. המחיר המוצג באתר ביחד בשבילך הינו המחיר הסופי. למחזיקי כרטיס אשראי ביחד בשבילך, יש לאקטב (להפעיל) את כרטיס האשראי. המחיר המוזל (עד 10% הנחה נוספים) יוצג לאחר 2 ימי עסקים מהאיקטוב. פטור מלא מדמי כרטיס: עד להודעה חדשה וכל עוד הכרטיס שייך למועדון. הפטור הוא לחברי המועדון וגם לבני המשפחה. שירותי ליווי
הידע המשפטי המתהווה בפסיקותיו של בתי המשפט, הינו ידע חברתי כללי ולא של מאן דהוא פרטי. הנגשתו מאפשרת לציבור המתדיינים ולבאי כוחם ללמוד לעומק מצבים משפטיים, לנתחם, ולעשות בהם שימוש (עיינו: רות הלפרין ועדי בלוטנר, "תורת הנסתר", עורך דין, אפריל 2013, 112). בנוסף, ככל שגוף הידע המונגש לציבור ולסוכני המשפט יהיה רחב יותר, כך תתקבלנה תמונה מציאותית ונכונה יותר לגבי המצב המשפטי הקיים בישראל, וזאת בניגוד להותרת מצב בו פסקי הדין והחלטות של בית המשפט ישמרו סמויים מן העין. ראו גם תלונה שקיבלה נציבות תלונות הציבור על שופטים בנושא. הכנו לעורכי הדין מכתב בקשה מתאים. יש מקרים בהם השופטים מאשרים את פרסום פסק הדין, אך משום מה "שוכחים" להעביר אותו לדוברות בתי המשפט לפרסום. בנושא זה הגשנו מספר פעמים תלונה לנציב תלונות הציבור על שופטים. ראו החלטה על פסק דין שכזה של כבוד השופטת ונקרט שפורסם רק לאחר שהגשנו תלונה. ותלונה נוספת. יש לכם מקרה דומה? יכולים לשלוח לנו ואנחנו נטפל.
זה מידת הקשבה של אדם גדול, הוא ממהר, לא בראש שלו בכלל הבן אדם, הוא מתחבר אליו איפה שהוא נמצא ושומע אותו, מקשיב לו ועונה לו, לא דוחה אותו. כך רבנים פוסקים, אפשר להתקשר אליהם בכל שעה של היום, אפילו חמש דקות לפני כניסת החג, תמיד יענו בניחותא, יחקרו. אם היינו רק יודעים להקשיב אחד לשני, כמה בעיות היינו פותרים וכמה זמן היינו חוסכים אם לא היינו מתנגחים אחד בשני. תוריד את הגאווה ותצמצם את הרצון לקבל לעצמו, תחשוב מה השני רוצה להגיד לך, אולי אפשר להציל ככה את חיי הנישואים, אולי המריבות הסתמיות והמטופשות זה רק מצד היצר הרע. אולי אפשר להקשיב אחד לשני? כתוב שעשרים וארבע אלף תלמידי רבי עקיבא מתו כי לא נהגו כבוד זה בזה. כמה כבוד צריך לתת לאדם אחר, להקשיב לו, לשמוע אותו ולכבד אותו. לפעמים נראה לנו שזה בזבוז זמן, יש לו כל מיני בעיות ושטויות בראש ואני צריך להקשיב לשטויות שלו, זה נראה בזבוז.
למילה יש המון כח, אם יודעים איך להשתמש בפה. מילה (שמונים וחמש), כל השפע יוצא מהפה. יש דומם, צומח, חי ומדבר. אדם נקרא מדבר. כתוב: ‘ויהי אדם לנפש חיה’ תרגום אונקלוס מתרגם נפש חיה – רוח ממללא. נפש חיה הכוונה הרוח שמדברת מהפה. הדיבורים שיוצאים לאדם מהפה זה הנפש שלו. אם היו לוקחים את כל הדיבורים שאדם אומר כל חייו, מקבצים את זה ליחידה אחת, זה הנפש. אדם שלא מוציא מילה מהפה לא יודעים מי הוא, לטובה ולרעה. חושבים שהוא חכם גדול או ההיפך. המילים שמוציאים מהפה הם בעצם ביטויים של הנפש, לכן קשר בין נפשות קורה על ידי דיבורים. האדם בכוח הדיבור שלו חודר לנפש של השני. כך גם כאשר מברכים על משהו. למה צריך לדבר? מספיק לחשוב. אבל אי אפשר לצאת ידי חובה לחשוב את הברכה, ברכה זה דיבורים. כל מאכל יש בו נפש, ניצוץ קדושה, המטרה של אכילה זה לא רק להשביע את הבטן אלא לברור את ניצוץ הקדושה מתוך אותו פרי, מתוך אותו מאכל. איך זה נעשה? על ידי זה שהנפש של האדם שמדבר נדבקת באותו ניצוץ קדושה.