7 טיפים ליצירת רשימת דוא"ל לעסק
אנו מבלים כ-29% מימי העבודה שלנו בתיבת הדואר הנכנס שלנו. זה יותר זמן ותשומת לב ממה שאנו נותנים לכל אתר אינטרנט בודד, פלטפורמת מדיה חברתית, או אולי אפילו לאחר המשמעותי שלנו.
אימייל גם ממיר בקצב גבוה בהרבה מהמדיה החברתית. בכל הנוגע לקריאה ולקליקים, הדוא"ל מוחק כל פלטפורמת מדיה חברתית.
דוא"ל ממיר ב-3.2%, בעוד שהמדיה החברתית נעה סביב 0.6%. אם כי הקילומטראז' כאן משתנה, מכיוון שהרשימה שלי ממירה ב-56% עבור פתיחות ו-28% עבור קליקים, בעוד שהציוצים שלי ממירים רק בפחות מ-1% עבור קליקים.
1. תוכן
הדרך החשובה ביותר לבנות את הרשימה שלך היא הקשה ביותר – הניוזלטר שלך צריך להיות באמת בעל ערך ומעניין עבור הקוראים שלך. כל כך יקר שהם רוצים לחלוק אותו עם אחרים. שמור והשתמש בתוכן הטוב ביותר שלך עבור הרשימה שלך.
2. ערך
אל תגיד רק לאנשים להירשם לרשימה שלך באתר האינטרנט שלך, תן להם סיבות ספציפיות מדוע זה חשוב להם. למה הם צריכים להיות ברשימה? מה זה בשבילם? מה הם מקבלים ספציפית אם הם נרשמים? "הירשם כדי לקבל את הניוזלטר החינמי שלי" הוא משעמם ולא ספציפי; אל תשתמש בביטוי הזה. אני ממליץ להציע הנחות ומתנות חודשיות בחינם.
3. מיקוד
הפוך את האתר שלך למשפך עצום שמניע הרשמות כמטרה העיקרית שלו. השתמש בטופס ההרשמה שלך ככוכב של דף הבית שלך. הצב אותו אחרי כל עמוד או פוסט בבלוג, ואפילו צור עבורו דף נחיתה. מהו דף נחיתה של ניוזלטר? עמוד שבו הפוקוס היחיד הוא תיבת ההרשמה – מפרט על מה עוסק הניוזלטר, מה הערך שלו והוכחה חברתית, אם יש כאלה.
4. קידום
השתמש בכתובת האתר של דף הנחיתה של רשימת התפוצה שלך בפרופילי המדיה החברתית שלך, הוסף אותה לחתימת המייל שלך, קישור אליה מכל פוסטי האורחים שאתה כותב ואפילו הוסף אותה לכרטיסי ביקור או לשיווק מודפס. בכל מקום שבו אתה יכול להזכיר את העסק שלך, ציין את הניוזלטר שלך.
5. עקביות
ככל שתכין את הרשימה חשובה יותר, כך המנויים שלך ירגישו שהיא חשובה יותר. קבע לוח זמנים למיילים והיצמד אליו. חיבור לרשימה שלך באופן עקבי צריך להיות בראש סדר העדיפויות עבור העסק שלך, לא משהו שתגיע אליו "מאוחר יותר".
6. התאמה אישית
התאם אישית את התוכן בתהליך ההרשמה שלך כדי שיישמע כמוך. כל תוכנות הניוזלטר מאפשרות לך לשנות את הנוסח בדוא"ל האישור, במייל קבלת הפנים ואפילו את כתובת האתר שאליה אתה שולח את המנויים החדשים שלך. נצל את זה!
שווה בדיקה: עיצוב לדפוס
כמו כן, כתוב כל ניוזלטר כאילו אתה כותב לאותו אדם בנפרד, לא כחברה שמוכרת ל"מנויים" שלהם. תן לאישיות שלך לזרוח, אבל אל תהיה מצמרר בקשר לזה (למשל, השתמש בשמו של אדם שש פעמים בעותק).
7. תמריץ
אנשים לא מעוניינים בספר אלקטרוני בחינם משעמם להירשם, כי זה מה שכולם עושים. מה אתה יכול להציע שהוא באמת בעל ערך? שונה? נוצר במיוחד עבור סוג המנויים שאתה רוצה למשוך?
אם אינכם בטוחים מה התמריץ צריך להיות, חשבו על סוגי השאלות שהקהל שלכם שואל אתכם באופן שגרתי. איך אפשר לארוז את התשובות בבונוס מהיר וקל לעיכול?
לסיכום, זה לא הגודל של הרשימה שלך, זה האיכות של האנשים בה. רשימה של 1,000 אנשים מלאי אנרגיה, מוכנים לקנות את המוצר או השירות הבא שלך, חשובה הרבה יותר מרשימה של 10,000 שממעטים לפתוח מיילים ולא זוכרים למה הם נרשמו מלכתחילה. כמו כן, קרית טק משרד יחסי ציבור ממליץ על Mail Chimp כמשאב נהדר לאחסון ולפיצוץ חדשות לרשימת הניוזלטרים שלך.