מדוע עמותות קטנות צריכות להשתמש באינטרנט

19 בינואר 2022 | מאת: | מאמרים בקטגוריה אינטרנט

גארי דילארד
עבור ארגונים קטנים רבים, הרעיון של שימוש באינטרנט לקידום עצמם נראה מעבר להישג יד. אפליקצית תמלול

ללא מומחי אינטרנט בתשלום בצוות, קשה לעמותה קטנה אפילו לפתח תוכנית, הרבה פחות לבצע אותה. נראה שיש יותר מדי שאלות, יותר מדי אפשרויות בחירה, יותר מדי מחסומים מכדי שהאדם הלא חנון הממוצע יוכל לחשוב על קידום באינטרנט. שאלות פשוטות, כמו אם יש לך פייסבוק או אתר מייספייס לרשתות חברתיות, יכולות להיראות מכריעות. מה ארגון קטן לעשות?

ראשית, נתח את הארגון שלך. אם אתה באמת מקומי בלבד, ייתכן שיהיה צורך מועט ברבות מההצעות של האינטרנט. עם זאת, לחלקם עשוי להיות ערך רב, בדולרים ובסנט אמיתיים. לדוגמה, אם אתה יכול לשלוח ניוזלטר למייל, אתה יכול לחסוך בהדפסה ובדואר. ובהתאם לבחירת הפריסה שלך, אתה אפילו יכול לעשות את זה הרבה יותר קל מאשר עם גרסה מודפסת. זה אומר שאתה יכול לשלוח אותם בתדירות גבוהה יותר, ולקבל הודעות לחברים שלך מהר יותר. אז זה יכול להיות אומר להרוויח יותר כסף וגם לחסוך בו.

עם זאת, ארגונים רבים, עם קצת סיעור מוחות, יכולים לראות יתרונות רבים לנוכחות אינטרנט חזקה. ארגון איתו עבדתי שנים רבות הוא מוזיאון קטן עם תערוכה נהדרת בעיצוב סמיתסוניאן שמושך כ-25,000 מבקרים בשנה. זה בעיר קטנה עם מורשת עשירה, מה שהופך מוזיאון להיסטוריה לחלק בלתי נפרד מהקהילה.

אבל יש לה גם תקציב קטן ומאגר מתנדבים מזדקן כל הזמן כדי להשלים את הצוות שלה בן שלושה אנשים. אז איך הוא יכול להשתמש באינטרנט לטובתו?

קח, למשל, את התוכנית להיסטוריה בעל פה. זה דבר אחד לתעד את ההיסטוריות האלה, אבל כמה עוד עבודה יש ​​לתמלל אותן? רבים מתושבי העיר לשעבר פרושים ברחבי הארץ ואינם יכולים להתנדב להגיע פעם בשבוע לסייע בעבודות. אבל יש סוגים של עבודה שאפשר לעשות בכל מקום בו אדם גר, כמו תמלול או עריכת תמלולים. זה פשוט הופך להיות עניין של למצוא את האנשים האלה. כאן נכנס לתמונה אתר ו/או בלוג ו/או ניוזלטר במייל טובים. גוגל תמלול

במוזיאון יש ספרייה מרשימה, שבה משתמשים אלפי אנשים בשנה כדי לחבר סיפורים משפחתיים. בעוד שמתנדבים עוזרים להם למצוא את החלקים המקומיים של ההיסטוריה המשפחתית, המוזיאון כמעט ולא מקבל בחזרה את כל הביוגרפיה של האנשים האלה. תארו לעצמכם איך זה ישתנה אם היה לו ויקי ומפנה את כל האנשים שנכנסים לספרייה לאתר הזה. ללא כל מאמץ עתידי של המוזיאון, רבות מהמשפחות הללו (במיוחד אלה עם צעירים מביני רשת) היו בוחרות לתרום לאותו ויקי הכולל מידע הרבה מעבר למה שספריית המוזיאון מכילה כעת.

אלו הם רק כמה רעיונות שהמוזיאון לכרייה והיסטורי של Bisbee שוקל כעת לקראת מאמצי האינטרנט העתידיים שלו. יש להתייחס אליהם כמאמצים ארוכי טווח, שמתחילים להאט ולגדול עם השנים.

אבל ככל שיוזמות האינטרנט שלך יתחילו מוקדם יותר, כך הן יביאו פרי מוקדם יותר.

סגור לתגובות על מדוע עמותות קטנות צריכות להשתמש באינטרנט

מאת:

פרסם באתר כ - 386 מאמרים.

.

דילוג לתוכן