איך גם אתם נפלתם בעבודה האקדמית?

24 באוקטובר 2018 | מאת: | מאמרים בקטגוריה לימודים אקדמאיים

מטלת סיום של קורס יכולה להיות גם מבחן הנערך בכיתה וגם עבודה אקדמית שעליכם להגיש למרצה. יותר ויותר סטודנטים בוחרים בקורסים שמטלת הסיום שלהם היא עבודה כתובה, בין היתר מאחר ונדמה כי מדובר על מטלות קלות ושטחיות. בפועל? עליכם להוכיח ידע רב גם בנושא הקורס וגם ביכולות הכתיבה האקדמית שלכם. הכירו גם אתם את הפחים בהם נפלו סטודנטים אחרים, בדרך אל קיצורי הדרך:

הסתמכתם על זה שחבר ישלח לכם את העבודה שלו:

למרות שישנו איסור מוחלט להעתיק עבודות, עדיין ישנם סטודנטים המסתמכים על כך שחברם הטוב לתואר ישלח להם בערב לפני ההגשה את העבודה שלו. ההמלצה החד משמעית היא שלא להסתמך על איש מלבד עצמכם. בסופו של דבר מדובר על הציון שלכם, כך שלא תוכלו להמר עליו בשום פנים ואופן. במקרים בהם אתם מוצאים עצמכם בלחץ של זמן ובמקרים בהם אתם קורסים תחת משימות, תוכלו להתייעץ עם חברה המעניקה סיוע אקדמי, בין היתר עם כתיבת עבודות אקדמיות.

חשבתם שמרצים לא יודעים לזהות עבודות משוכתבות:

אז המקרה הראשון הוא המקרה בו הייתם בטוחים בלב שלם כי יהיה מי שישלח לכם את העבודה שלו. במידה ואותו חבר לספסל הלימודים שלח לכם את העבודה שלו, הרי שבכוונתכם לשכתב אותה לעבודה חדשה שאתם תגישו בשמכם. שימו לב כי מדובר על העתקה גסה, כאשר העתקות מסוג זה אינן נסלחות באקדמיה. ישנם תקדימים בהם סטודנטים שנתפסו מעתיקים הורחקו ממוסד הלימודים לכמה שנים, ובמקרה הגרוע פחות הם נפסלו מהקורס. מרצים יודעים לזהות עבודות משוכתבות, כך שלא מומלץ לכם לעשות זאת בשום אופן.

פשוט התחלתם לעבוד מאוחר מדי:

ולעתים, הסיבה שהעבודה האקדמית שלכם התפספסה היא פשוט מאחר והתחלתם לעבוד עליה מאוחר מדי. למרות שמדובר על עבודה שקטנה יותר בהיקפה מהעבודה הסמינריונית, היא עדיין דורשת עבודה קפדנית הכוללת קריאת סיכומים, מאמרים וכתיבה של העבודה. על כן, החלו לעבוד עליה מספיק זמן מראש, כאשר ההמלצה אליכם היא להכין לוח זמנים מפורט ומסודר שינחה אתכם ויאפשר לכם להגיע אל תאריך ההגשה מוכנים.

סגור לתגובות על איך גם אתם נפלתם בעבודה האקדמית?

מאת:

פרסם באתר כ - 204 מאמרים.

.

דילוג לתוכן